skip to main content

Vacature: managementassistent

Fulltime, 36 uur per week
Vacaturenummer 2024-005

Stel je voor dat je elke dag bijdraagt aan een betere toekomst voor kinderen en gezinnen in Den Haag. Bij rondomJou, een dynamische organisatie die jeugd- en opvoedhulp biedt, zijn we op zoek naar een betrokken managementassistent die ons team komt versterken

Hoe maak jij het verschil als managementassistent?

Met ongeveer 250 toegewijde collega’s werken we elke dag aan onze missie om alle kinderen een veilige, gezonde en kansrijke toekomst te bieden. Het leven brengt uitdagingen met zich mee en juist in deze momenten maakt ons team het verschil.

In jouw rol als managementassistent ben je de onmisbare schakel voor onze drie teamcoaches in de stadsdelen Laak, Haagse Hout/Binckhorst en Leidschenveen-Ypenburg. Jouw ondersteuning maakt hun werkzaamheden efficiënter en effectiever. Of het nu gaat om het beheren van agenda’s en e-mails, het organiseren van vergaderingen, of het op orde houden van kantoorbenodigdheden, jij zorgt ervoor dat elke dag soepel verloopt. Jij maakt het verschil door achter de schermen alles naadloos te laten aansluiten, waardoor onze professionals zich volledig kunnen richten op hun belangrijkste taak: ondersteuning bieden aan jongeren daar waar het echt nodig is.

Je werkt afwisselend op de locaties Laak, Leidschenveen-Ypenburg en Haagse Hout. Ook is er een mogelijkheid om een deel van de week thuis te werken (ongeveer één dag per week). Eén van de teamcoaches wordt je leidinggevende, maar je werkt ook voor de andere twee teamcoaches.

Wat bieden wij jou?

  • ruimte om zelfstandig vorm te geven aan deze nieuwe functie, inspelend op de wensen en behoeften van de teamcoaches;
  • Een salaris van minimaal € 2.340 en max. € 3.291,92 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van ervaring (schaal 5 van de cao jeugdzorg);
  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlening;
  • een eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris vermeerderd met de vakantietoeslag;
  • de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken (ong. één dag per week). Uiteraard faciliteren wij je met een laptop en telefoon.

Wat bied jij ons?

  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde secretariële of administratieve opleiding;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een secretariële functie.

Wij zijn rondomJou

We bieden hulp aan jeugdigen en aan gezinnen in Den Haag. Wij wensen alle kinderen en jongeren toe dat zij veilig, gezond en kansrijk opgroeien. Soms is het leven lastig en zit het tegen. Dan staan wij klaar om jongeren en gezinnen de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben.

Enthousiast?

Zie jij jezelf als bij ons werken als managementassistent, dan komen wij graag met jou in contact. Je kunt je cv voor 7 mei a.s. mailen naar directiesecretariaat@rondomjoudh.nl.

Wil je eerst nog meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Irene Krikke, kwartiermaker HR, via 06 14 66 66 87.

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.