skip to main content

Hoe kunnen we jou helpen?

Soms komen er dingen op je pad die het leven lastiger maken. Misschien zit je even niet lekker in je vel? Of zijn er thuis problemen? Blijf dan niet rondlopen met angst, verdriet of onzekerheid. Maar kom naar ons toe!

Het is niet erg als je ergens mee zit

Je bent niet de enige die ergens mee zit. Veel jongeren hebben vragen of problemen, die ze niet altijd met familie of vrienden kunnen bespreken.

We helpen jou met je vraag

We luisteren wat er precies aan de hand is en denken met je mee over hoe je hier mee omgaat. Bijvoorbeeld:

  • Als je wordt gepest.
  • Als je ouders gaan scheiden.
  • Als je hoofd vol zit.
  • Als je je slecht voelt, maar niet weet waarom.

Je kunt ons een vraag stellen via het vraagformulier, maar je mag ons ook bellen (070 228 08 08) of een e-mail sturen. Maar ook op school is er altijd iemand met wie je in gesprek kunt. Dan kijken we samen wat er aan de hand is en wat je nodig hebt.

Ik heb hulp nodig

Samen maken we een plan om aan de slag te gaan

Als je hulp van ons wilt, dan spreken we dat samen af. We stellen met elkaar een plan op en gaan aan de slag. Bijvoorbeeld door:

  • oplossingen te zoeken bij je eigen familie, op school of in je vriendenkring.
  • een training te volgen die je helpt om met een situatie om te gaan.

Je krijgt één vast contactpersoon. Dat is iemand bij wie je altijd terecht kunt. Die jou en je situatie kent. Je hoeft dus niet telkens opnieuw uit te leggen waar je mee worstelt. Alleen als het echt nodig is, halen we er iemand bij die jou verder kan helpen. Maar ook dan houd je je vaste contactpersoon.

Ik heb een vraag Bel naar 070 228 08 08