skip to main content

Wij staan klaar voor jou – dus neem contact op!

Wij betreuren het dat sommige kinderen, jongeren en ouders in Den Haag het gevoel hebben tussen wal en schip te vallen, zoals vermeld in het artikel van Omroep West. Dit vinden wij heel vervelend en we doen er alles aan om gezinnen snel duidelijkheid te bieden. Heb jij ook te maken met de problemen die hier genoemd worden? Neem dan contact met ons op. Bel 070 – 22 80 808 of mail naar zorgcontinuiteit@rondomjoudh.nl.

De zorg vanuit rondomJou is de afgelopen zes maanden gestart. De overgangsdatum van 1 juli hebben we zorgvuldig voorbereid. Onze uitgangspunten: rondomJou wil een warme overdracht voor elk kind en elke jongere. En we kijken heel zorgvuldig wat het kind en het gezin nodig heeft.

Voor kinderen en gezinnen in Centrum, Laak, Haagse Hout en Leidschenveen-Ypenburg die momenteel hulp bij een andere organisatie krijgen: rondomJou heeft contact met alle zorgaanbieders. Je huidige hulpverlener kijkt samen met jou en een hulpverlener van rondomJou wat er nodig is voor een zorgvuldige overgang. Dat kost tijd. Daarom geeft rondomJou hiervoor tijd en ruimte aan de zorgaanbieders, ook in juli en augustus. Zo kan jouw hulp zo goed mogelijk doorgaan. En krijg jij de hulp die je nodig hebt.

Misschien heb je nog vragen? Dat snappen we, het is best lastig uit te leggen. Gemeente Den Haag geeft op veel vragen een antwoord. Die vind je hier: https://jeugdhulpdenhaag.nl/vragen-en-antwoorden/

We kunnen ons voorstellen dat je je zorgen maakt. Neem dan vooral contact met ons op! Bel 070 – 22 80 808 of mail naar zorgcontinuiteit@rondomjoudh.nl.