skip to main content

Vacature: directeur bedrijfsvoering

Ontdek de impact die jij als directeur bedrijfsvoering bij rondomJou hebt op het leven van kinderen en gezinnen in Den Haag

Wat ga je doen?
Als directeur bedrijfsvoering ben je cruciaal voor het vervullen van onze opdracht in jeugd- en opvoedhulp in Den Haag. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de optimale  en integrale bedrijfsvoering in onze organisatie. In jouw portefeuille zitten financiën & control, HR, ICT, facilitaire zaken/huisvesting, administratie en contractmanagement.

Jouw expertise zorgt voor een financieel gezonde organisatie en vloeiend verlopende bedrijfsprocessen. Door jouw inzet beschikken we over betrouwbare sturingsinformatie en een effectieve planning- en controlcyclus. Je zorgt voor compliance ten aanzien van fiscaliteit, informatieveiligheid en andere relevante wet- en regelgeving. Kortom, bedrijfsvoering ten dienste van ons primair proces is jouw verantwoordelijkheid, zodat wij de beste jeugdzorg in Den Haag kunnen bieden.

Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met de directeur zorg vorm je een sterk en aan elkaar gelijkwaardig directieteam. Je legt verantwoording af aan het bestuur en werkt nauw samen met de directeuren van de vier leden van onze coöperatie.

Dit is je belangrijkste opdracht
Je belangrijkste opdracht is het stroomlijnen van de administratieve organisatie en interne controle, in het licht van onze maatschappelijke opgave. Dankzij jou kunnen de medewerkers van onze moederorganisaties betere hulp en begeleiding geven aan kinderen en gezinnen.

De directeur die wij zoeken, is in staat om in de transitie en transformatie – en de daarbij bijbehorende dynamiek – te ordenen, structureren en verder op te bouwen, gericht op de hierboven genoemde bedrijfsprocessen.

Wat bieden wij jou?
Bij rondomJou stap je in een veelzijdige rol met een flinke verantwoordelijkheid en de kans om écht het verschil te maken. Wij bieden:

  • Een salaris dat past bij deze rol en verantwoordelijkheid, conform schaal 14 van de cao-jeugdzorg (€ 5.958,34 tot € 9.495,86 bruto per maand op fulltime basis).
  • Samenwerking in de vorm van een loondienstverband: een contract voor één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Flexibiliteit in werklocatie en -tijden, inclusief de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Wat bied jij ons?
Je hebt een bewezen staat van dienst en eerder de bedrijfsvoering van een (zorg)organisatie opgebouwd.

  • Je bent gewend intensief samen te werken met interne en externe stakeholders en leiding te geven aan uiteenlopende professionals.
  • Je bent een stevige gesprekspartner, zowel binnen rondomJou alsook richting onze financier en hebt een positieve, verbindende en inspirerende werk- en leiderschapsstijl.
  • Je hebt een goed gevoel voor het politieke krachtenveld en begrijpt het uiterst complexe speelveld waarin we ons als branche bewegen, waarbij financiën onder druk staan.

Over rondomJou
Wij zijn een coöperatie die in 2023 is opgericht door Middin, Jeugdformaat, Youz en Xtra. Met onze unieke samenwerking bieden wij jeugd- en opvoedhulp in Den Haag en komen expertises rond LVB, jeugdhulp, welzijn en GGZ op een krachtige manier samen. Wij geloven in het centraal stellen van de leefwereld van jeugdigen en hun gezinnen en streven ernaar hulp en begeleiding zo dichtbij mogelijk te organiseren.

De coöperatie voert de volledige regie over de door de gemeente Den Haag gefinancierde hulp in Haagse Hout, Binckhorst, Leidschenveen-Ypenburg, Laak en Centrum. We bieden (preventieve) basis jeugdhulp vanuit elf buurtteams en een onderwijsteam. De medewerkers van de vier initiatiefnemers die worden ingezet bij rondomJou, werken op en vanuit verschillende locaties en settingen: centra voor jeugd & gezin, in huisartsenpraktijken, op scholen, politiebureaus enz. Naast preventieve en basishulp zetten we specialistische hulp in, samen met zeven strategische partners en een aantal onderaannemers.

In ‘onze’ stadsdelen wonen ongeveer 250.000 mensen; we werken met een jaarlijkse begroting van 50 miljoen euro. De looptijd van de gegunde opdracht is acht jaar (tot en met 2031).

Solliciteren
Stap in en maak het verschil voor rondomJou, waar jouw werk bijdraagt aan veilig, gezond en kansrijk opgroeien van jeugdigen. Solliciteer en word deel van onze missie in Den Haag. Dit kan tot en met vrijdag 14 juni 12.00 uur, door je motivatiebrief en CV te sturen aan Irene Krikke, kwartiermaker HR (irene.krikke@rondomjoudh.nl).

Wil je eerst nog meer weten over deze functie? Neem dan per mail of telefonisch contact op met Irene (06 – 14 66 66 87).

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.